Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Τριήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή στην Ουρανούπολη

ΕΚΔΡΟΜΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο Ιερός Ναός Αγ. Παρασκευής Κορωπίου προτίθεται να πραγματοποιήσει τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου.
1η ημέρα: Αναχώρηση από  τον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής Κορωπίου, στις 7.30π.μ. προς ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ (με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό κ.λ.π). Άφιξη και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη.
2η ημέρα: Περίπλους με πλοιάριο στις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή το μεσημέρι στο λιμάνι της Ουρανούπολης για φαγητό και αναχώρηση για Ασπροβάλτα Καβάλας όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε ξενοδοχείο εκεί.


3η ημέρα: Αναχώρηση για προσκύνημα στην Ι. Μονή Αγ. Παντελεήμονος στο Χρυσόκαστρο Ελευθερούπολης Καβάλας από όπου και θα αναχωρήσουμε επιστρέφοντας προς Κορωπί (με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό κ.λ.π) περίπου στις 8.30μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου 120 ευρώ το άτομο (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι μετακινήσεις με το πούλμαν και το πλοιάριο και οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία).
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου με προκαταβολή 50 ευρώ. Η εξόφληση του εισιτηρίου θα πρέπει να γίνει μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου.
     Αριθμός συμμετασχόντων 50 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής με αριθμημένη θέση καθίσματος στο πούλμαν.
Τηλέφωνο επικοινωνίας6937092572

Εκ του Ιερού Ναού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: